Ben jij op zoek naar rust?

Je staat vol in het leven. Je leven is vol en je agenda ook. Je hebt vaak haast en bent steeds op weg naar het volgende. Je werkt en houdt veel ballen in de lucht. Je zorgt voor anderen; kinderen, ouders, vrienden. Er gebeurt veel in je leven. Je komt nauwelijks aan jezelf toe. Je schouders doen zeer en je rug voelt stijf. Maar het komt niet uit, je moet nog zoveel, dus ga je door.

STOP!

Maak nu ruimte in je agenda EN in je hoofd. Even niets hoeven, nergens heen. Maar hier en nu in aandacht Zijn. Niet bezig zijn met anderen, maar alle aandacht gaat naar jezelf.
Laat je masseren en voel dat je lijf weer gaat stromen en de spanning verdwijnt. Door bij jezelf stil te staan, kom je tot rust en ga je voelen wat goed voor jou is. Vervolgens kan je hier naar gaan handelen.

WELZIJN HERSTELLEN DOOR MASSAGE

Als je het druk hebt, is het niet altijd makkelijk om tijd voor jezelf in te plannen. Het lijkt zonde van je tijd, maar dat is het niet. Juist als je het druk hebt of als je stress ervaart, is het belangrijk om lichaam en geest de kans te geven te herstellen. Je lichaam kan niet helen als je er geen aandacht aan schenkt. Als je jouw aandacht terugbrengt naar je lichaam, raak je verankerd in het hier en nu. Je hebt dan kans om bewust te zijn, zonder oordeel over pijn, spanning of lijden. Dat is het begin van heling. Een massage kan je helpen je lichaam met aandacht te voelen en er naar te luisteren.

Graag zou ik een oase zijn. Een plek waar je tot rust kunt komen, los van de drukte van alle dag. Waar je jezelf mag zijn, zodat je in een veilige setting kunt onderzoeken wat er van binnen bij je leeft en wat jouw lichaam je te vertellen heeft.

Ervaringen van cliënten

Een paar maanden nadat mijn man plotseling was overleden ben ik op zoek gegaan naar een massagepraktijk. Ik had last van mijn rug en behoefte om aangeraakt te worden. Ik voelde me ook alleen. In het begin was er nog veel aanloop, maar dat neemt na een tijdje af. Soms wilde ik wel wat over mijzelf vertellen, maar niet steeds weer hetzelfde verhaal over zijn overlijden. Dat had ik al zo vaak verteld. Marijke begreep dat gelukkig. De massages en haar begeleiding brachten mij steeds weer bij mijzelf. Ik ging dan voelen hoe moe ik was en hoe zwaar ik het vond. Ook heb ik een keer het gevoel gehad dat hij weer bij mij was en toen heb ik pas echt afscheid van hem kunnen nemen. Soms kwam ik vooral in een diepe ontspanning. Dan merkte ik hoe ik in mijn hoofd had geleefd, ik voelde mijn lichaam dan weer en was meer aanwezig. De massages en de aandacht voor mijzelf hebben mij heel goed gedaan. Ik kan het iedereen aanraden.

Mieke

Gepensioneerd, moeder en oma

Bij Marijke voel ik me helemaal op mijn gemak.
Ze heeft veel aandacht voor je en vraagt naar eventuele klachten.
De massages zijn aandachtsvol en heel erg fijn.
Vooral de voetreflexmassage ervaar ik als zeer ontspannend en helend.
Kortom een aanrader.

Jo

Projectmedewerker, alleenstaande moeder, mantelzorger

Ik probeer elke maand een keer naar Marijke te gaan. Even tijd voor mijzelf en een luisterend oor. Even weer uit mijn hoofd (druk, druk, druk) en meer in mijn lichaam. Alsof ik elke keer een kleine vakantie heb. Ik plan de afspraak van te voren, zodat ik ook echt ga. Anders komt er toch wel weer wat tussen.

Nieske

moeder en manager in de zorg

Wil jij ook goed voor jezelf zorgen?

En lichaam en geest tot rust laten komen.

Hoe ziet een behandeling eruit?

N

De eerste keer is er een kennismakingsgesprek. Hierdoor leren we elkaar beter kennen en hoor ik waarom je gemasseerd wil worden.

N

De behandeling begint altijd met een kopje thee en een gesprek. Zodat je kunt vertellen hoe het met je gaat. Daarna volgt er meestal een korte bodyscan, hierbij scan je met je aandacht je lichaam, zodat je al wat uit je hoofd en naar je lichaam gaat. Daarna stemmen we af welke massagebehandeling er volgt.

N

Een massagebehandeling

N

Nadat je rustig bijgekomen bent is er een kort gesprek over wat je ervaren hebt, onder het genot van een kopje thee.

N

Een massagebehandeling kan bestaan uit: een klassieke massage, een energetische massage, een bindweefselmassage, een voetreflexmassage, een polariteitsmassage, een ontspanningsmassage, Holistic pulsing of focussen

N

De massage werkt meestal nog door. Het is verstandig erna in relatieve rust door te brengen.

N

Omdat we in een maatschappij leven, waar alles al snel en efficiënt moet, plan ik anderhalf uur in. Haast is dan niet meer nodig.

WAT ZIJN DE KOSTEN?

Eén behandeling kan al helpen, maar voor meer resultaat is het beter, zeker in het begin, regelmatig te komen. Om je hierbij op weg te helpen bied ik twee pakketten aan. Een pakket is een jaar geldig.

Losse behandeling (90 minuten) € 77,–
Pakket van 5 behandelingen € 367,50
Pakket van 10 behandelingen € 695,00 

 

  • Je kunt een pakket eventueel in termijnen betalen. 
  • Heel fijn als je direct betaald met je bankapp.
  • Na afloop van de behandeling mail ik je een factuur die je desgewenst kunt indienen bij je zorgverzekeraar.

VERGOEDINGOmdat ik aangesloten ben bij een beroepsorganisatie (LVNT voorheen VNT) komen de behandelingen in aanmerking voor (gedeeltelijke) vergoeding indien je aanvullend verzekerd bent. Dit is afhankelijk van je eigen aanvullende verzekering. Meer informatie over de verschillende verzekeraars vind je hier. Ik voldoe aan de PLATO eindtermen van 2017. Voor het tuchtrecht ben ik aangesloten bij de RBCZ.

AFSPRAAK ANNULEREN

Het kan voorkomen dat je een afspraak niet kunt nakomen. Annuleren kan tot uiterlijk 24 uur van te voren, daarna ben ik genoodzaakt het volledige bedrag in rekening te brengen.

Wil je een afspraak maken?

Vul hiernaast je gegevens in, ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Luisterrijk massage

Van Alphenstraat 8
3581 JB

 Utrecht

06 51 238 538

Luisterrijk massage

Pin It on Pinterest

Share This